ЎЗБЕКИСТОНДА ИСЛОМ БАНКЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШНИНГ ЗАРУРЛИГИ - Н.Эрназаров (Ustozlar uchun, 2025)
Иқтисод тараққиётининг замонавий босқичида дунё мамлакатларида жадал ривожланиб бораётган ва жаҳон молиявий маконини ишончли забт этаётган Ислом молия тизимига бўлган қизиқиш тобора ривожланиб бормоқда.Мазкур мақолада ислом банкларини ташкил этишнинг муҳим зарурий жихатлари ҳақида сўз юритилади.