МАКРОИҚТИСОДИЙ ШОК ҲОЛАТЛАРИНИ АКС ЭТТИРУВЧИ БАНК ТИЗИМИ КЎРСАТКИЧЛАРИ - Нилуфар Шарипова (Ustozlar uchun, 2025)
Мақолада макроиқтисодий шок ҳолатлари банк тизими барқарорлигига таъсири ўрганилиши асосида тегишли хулосалар шакллантирилган.