БУЮК БРИТАНИЯ СОЛИҚ ТИЗИМИДА КОРХОНАЛАР ФОЙДА СОЛИҒИ - Рахимов Матназар Юсупович; Юнусов Жасур Нуритдинович (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада Буюк Британия солиқ тизимида корхоналар фойдасига солинадиган фойда солиғи, солиқ қонунчилиги нуқтаи назаридан даромад деб ҳисоланадиган ва даромад сифатида қаралмайдиган тушумлар, солиқ базасидан чегириладиган ва чегирилмайдиган харажатлар, солиқ ставкалари ва имтиёзлар кўриб чиқилган.