НОДАВЛАТ НОТИЖОРАТ ТАШКИЛОТЛАР ХАРАЖАТЛАРИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ВА УЛАРНИНГ ҲИСОБИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Хожиев Мехриддин Сулаймонович (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақолада нодавлат нотижорат ташкилотлари (ННТ) харажатларини режалаштириш ва уларнинг ҳисобини такомиллаштиришнинг муаммолари жиҳатлари, устaв фaoлияти дoирaсидa хaрaжaтлaр вa тушумлaр ҳисoбини aкс эттириш тaртиби ёритилган