MIKROMOLIYAVIY XIZMATLARNING NAZARIY, NORMATIVHUQUQIY ASOSLARI - M.S.Rustamov; M.O.Egamberganov (Ustozlar uchun, 2025)
mikromoliyaviy xizmatlarning soni va sifatini oshirish hamda mikromoliyaviy xizmatlar bozori faoliyatini takomillashtirish masalalari iqtisodiy adabiyotlarda chuqur tadqiq qilingan bo‘lib, mazkur nazariy qarashlarda mikrokredit va mikrolizing xizmatining xarajatli ekanligi, daromadlilik darajasining pastligi eʻtirof etilgan bo‘lib, shu sababli, kichik biznes va tadbirkorlik subʻektlariga ko‘rsatilayotgan mikromoliyaviy xizmatlarning bahosini pasaytirish va barqarorligini taʻminlashning zarurligi eʻtirof etilgan.