АУДИТОРЛИК ХУЛОСАCИНИ ТУЗИШНИНГ МЕТОДОЛОГИК МАСАЛАЛАРИ - И.Қўзиев (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу мақоланинг мақсади хўжалик юритувчи субъектларининг молиявий ҳисоботларини ўрганиш ҳамда текшириш жараёнларини умумлаштиришда юзага келадиган муаммоларни ҳал қилишда таҳлилий амалларни тўғри қўллаш ва аудиторлик ҳисоботларини шафофф тайёрланишига эришишдир. Шунингдек, аудиторлик ҳисоботларини тузиш ва тайёрлашда аудиторлик далилларининг ишончлилик даражасига кўра таснифлаш ҳамда аудиторлик далилларини тўплаш ва умумлаштиришда таҳлилий амалларни қўллашни такомиллаштириш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.