КОНСОЛИДАЦИЯЛАШГАН МОЛИЯВИЙ ҲИСОБОТ ТУЗИШНИНГ АҲАМИЯТЛИ ЖИҲАТЛАРИ - Хожиева Г.Ҳ. (Ustozlar uchun, 2025)
Ушбу тезисда консолидациялашган молиявий ҳисоботларни тузишнинг бугунги кундаги аҳамияти, вазифалари, консолидациялашган молиявий ҳисоботни тузувчи хўжалик юритувчи субъектлар ва ҳисобот шакллари ҳақидаги фикрлар ёритилган.