ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАРНИНГ КРЕДИТ ВА ҚАРЗ МАБЛАҒЛАРИНИНГ ИҚТИСОДИЙ МОҲИЯТИ ҲАМДА АҲАМИЯТИ - Маҳмудова Гўзал Самаджон қизи (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур мақолада хўжалик юритувчи субъектларнинг иқтисодий фаолият юритиши натижасида юзага келадиган кредит ва қарз маблағлари билан боғлиқ иқтисодий муносабатларнинг моҳияти ва аҳамияти очиб берилган.