РАҚОБАТДОШ ИҚТИСОДИЁТ ШАРОИТИДА БАҲОЛАШ СИЁСАТИ ВА УНИ ТАҲЛИЛИ - Хамидова С.Я (Ustozlar uchun, 2025)
Тадбиркорлар қилган харажатлардан юқори бўлган маълум баҳодамаҳсулотларини сотиш ёки хизматлар кўрсатиш орқали фойда кўрадилар. Фойда харажат, ишлаб чиқариш ҳажми ва баҳо орасидаги муносабатдан юзага келади