KORXONALARDA IQTISODIY RESURSLAR TAHLILINING MUHIM JIHATLARI - Klichev Botir Pardayevich; Qlichev B. P. (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur tadqiqot ishida korxonalar faoliyatini rivojlantirishda iqtisodiy resurslar bilan taʼminlanganlik va ulardan samarali foydalanish tahlilining mazmuni va muhim jihatlari yoritilgan.