PROFESSIONAL IQTISODCHI-MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHDA IQTISODIY TAHLILNING ZARURLIGI - Ibragimov Gayratjon Artikovich (Ustozlar uchun, 2025)
Iqtisodiyotda amalga oshirilayotgan islohotlar professional iqtisodchi-mutaxassislarni tayyorlash sohasida hal etilishi zarur bo’lgan vazifalarni ham yuzaga chiqarmoqda. Bunda iqtisodiy tahlil fanini o’qitish bakalavriat va magistratura bitiruvchilari bilim, malaka va ko’nikmalarini to’laqonli bo’lishida asosiy o’rinlardan birini egallashi amaliyotda tasdiqlanmoqda. Mazkur ishda mutaxassislarni tayyorlash yo‘nalishlari kesimida fanni o’rganishning xususiyatlari ko’rib chiqilgan