BYUDJET TASHKILOTLARIDA QURILISH-TA’MIRLASH XARAJATLARI VA ULARNI MOLIYALASHTIRISH - Azizova Zilola Lochinovna (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada byudjet tashkilotlarida qurilish-ta’mirlash xarajatlarini amalga oshirish va ularni moliyalashtirishning zarurligi, asoslari bayon qilingan. Byudjet tashkilotlarida qurilish-ta’mirlash xarajatlarini amalga oshirish va ularni moliyalashtirishning hozirgi holati tadqiq etilgan. Qurilish ta’mirlash xarajatlari va ularni moliyalashtirish bilan bog‘liq me’yoriy hujjatlarni takomillashtirish bo‘yicha takliflar berilgan