MAMLAKAT IQTISODIYOTIDA INNOVATSION FAOLIYATNING AHAMIYATI - Abduqaxorov Bekzod O‘tkir o‘g‘li (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada innovatsion faoliyatning mamlakat iqtisodiyoti rivojlanishidagi ahamiyati, uning mazmuni amaliyotga tadbiq etish jarayonlari o‘rganilgan. Shuningdek xorijiy mamlakatlarida innovatsion iqtisodiyotning o‘rni, jahon hamjamiyati iqtisodiyotida innovatsiyalarning ulushi ko‘rib tahlil qilingan