DAVLAT-XUSUSIY SHERIKCHILIK MUNOSABATLARINI RIVOJLANTIRISHNING USTUVOR JIHATLARI - Toshmanov Xamdamjon Abdumalikovich (Ustozlar uchun, 2025)
Iqtisodiy rivojlanishda mavjud innovatsion yondashuvlar muhim ahamiyatga. Shuningdek, davlat-xususiy sherikchilik munosabatlarida rivojlanishning ustuvor yo’nalishlarini tadqiq qilish dolzarb xisoblanadi. Hamda xorijiy olimlar va davlatlar tajribasi rivojlanayotgan davlatlar asosiy vositadir.