КЎЧМАС МУЛК ҚИЙМАТИНИ БАҲОЛАШДАГИ УСЛУБИЙ ЁНДАШУВЛАР - Ишонқулов Низамжон Файзуллаевич (Ustozlar uchun, 2025)
Илмий тезисда кўчмас мулк қийматини баҳолашга доир услубий ёндашувлар акс эттирилган. Жумладан, Ўзбекистон Республикасининг ягона миллий баҳолаш сандартларига кўра, баҳолаш ташкилотлари томонидан амалиётда кўчмас мулк қийматини баҳолашдаги баҳолаш ёндашувларида қўлланиладиган қиёслаш усулини корреляция-регрессия таҳлили усули ёрдамида амалга оширилиши кўриб чиқилган.