ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАР ИҚТИСОДИЙ САЛОҲИЯТИНИ БАҲОЛАШ ВА ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ - Самадова Наргиза Расуловна (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур улардан мақолада фойдаланиш иқтисодий ресурсларни шакллантириш ва самарадорлиги ҳолатини мониторинг қилиш ва баҳолашнинг илмий асослари ёритилган.