СОЛИҚЛАР ТАҲЛИЛИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ АСОСИДА СОЛИҚЛАНИШ ЖАРАЁНИНИ ОПТИМАЛЛАШТИРИШ ЙЎЛЛАРИ - А.Б.Абдуллаев (Ustozlar uchun, 2025)
Мақолада солиқлар таҳлилининг аҳамияти, долзарблиги, солиқлар таҳлили мазмуни, солиқлар бўйича харажатлар таркиби, солиқлар таҳлилининг йўналишлари, солиқлар таҳлилини амалга ошириш босқичлари каби масалалари кўриб чиқилган.