ДАВР ХАРАЖАТЛАРИ АУДИТИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИШ ВА ЎТКАЗИШ - Атамуратов Убайдулла Жавлиевич (Ustozlar uchun, 2025)
Мазкур мақолада мамлакатимизда фаолият юритаётган аудиторлик ташкилотлари томонидан ўтказилаётган молиявий ҳисобот аудитида давр харажатларини аудиторлик текширувидан ўтказиш бўйича муаммолар ёритиб берилган ҳамда мазкур муаммоларни бартараф этиш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган.