(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tizimida bolalarning shaxs sifatida har tomonlama rivojlanishini ta’minlash, maktabgacha yosh davrida hissiy bilish, sezgi va idrok jarayonlarining rivojlanishi bolaning keyingi aqliy, nutqiy va ijodiy faoliyati, avvalo sezgi va idrok orqali anglaydi, mantiqiy fikrlash haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.