(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bola psixikasini o‘rganishning samarali metodlari, bolaning aqliy, emotsional, ijtimoiy va davranish jihatlarini tahlil qilish, tushunish va rivojlantirishga yo‘naltirilgan turli usullar va yondoshuvlar majmualari, bola psixikasini o‘rganishning samarali metodlari asida bolaning ichki dunyosini (o‘z-o‘zini anglash, his-tuyg‘ular, fikrlash) va tashqi muhit (o‘qish, o‘yin, ijtimoiy muloqot) bilan bo‘lgan munosabatlarini tahlil qilish haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.