(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim bosqichida bolaning shaxsiy, aqliy va ijtimoiy rivojlanishida didaktik o`yinlar bolalarning tafakkuri, xotirasi, diqqat-e’tibori, nutqi va mustaqil fikrlash qobiliyatlari, didaktik o‘yinlar asosida maktabga tayyorlov guruhi bolalarining aqliy qobiliyatlarini shakllantirishning samarali usul va metodlarni amaliyotga joriy etish haqida fikr-mulohazalar yuritiladi.