(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
ushbu maqola orqali xotin qizlarning huquq va erkinliklari mustahkamlab qo’yilgan qarorlar bilan,jamiyatda ayollarga bolgan munosabatlar hamda davlat boshqaruvida ayollarning orni va ro’li bilan tanishib chiqishingiz mumkin.