(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada psixologlar faoliyatida uchraydigan emotsional zo‘riqishning kelib chiqish sabablari va kasbiy so‘nish sindromining oldini olish masalalari tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida psixologlarning ruhiy salomatligini saqlashda zamonaviy psixokorreksion usullar, xususan, kognitiv-xulq-atvor terapiyasi, art-terapiya, meditatsion amaliyotlar va neyrografika kabi metodlarning samaradorligi yoritilgan. Shuningdek, maqolada mutaxassisning emotsional barqarorligini oshirish bo‘yicha amaliy tavsiyalar va psixologik dekompressiya usullari keltirib o‘tilgan. Maqolaning asosiy maqsadi - psixologlar uchun kasbiy uzoq umr ko‘rish va ichki resurslarni tiklash strategiyalarini ishlab chiqishdan iborat.