(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda diqqat yetishmasligi muammosi, uning psixologik sabablari va namoyon bo‘lish xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, bunday bolalarga samarali psixologik yordam ko‘rsatish usullari tahlil qilinadi.