(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada tarbiyasi og‘ir o‘quvchilar bilan olib boriladigan psixologik ishlarning mazmuni, usullari va samaradorligi yoritiladi. Shuningdek, bunday o‘quvchilarning xulq-atvoridagi muammolarni aniqlash va ularni ijobiy yo‘nalishga o‘zgartirish yo‘llari tahlil qilinadi.