(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekiston xalq artisti Tavakkl Qodirov ijodini akademik va xonandagi san’atida tutgan o‘rni, uning ijodini akademik va an’anaviy xonandalik o‘rtasidagi uslubiy bog‘lanishlari amaliy jihatdan namoyon etligi, hamda o‘zbek musiqa madaniyatida yangi ijro modelini shakllantirishga hissa qo‘shgan san’atkor sifatlari haqida fikrlar yuritilgan.