(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Denov tumani davlat arxivida axborot xavfsizligini ta’minlashning dolzarb masalalari tahlil qilinadi. Arxiv hujjatlarini saqlash, ulardan foydalanish jarayonida axborotning maxfiyligi, yaxlitligi va mavjudligini ta’minlash omillari yoritilgan. Shuningdek, elektron hujjatlar bilan ishlashda yuzaga kelishi mumkin bo‘lgan xavf-xatarlar hamda ularni bartaraf etish bo‘yicha amaliy tavsiyalar berilgan. Arxiv faoliyatida zamonaviy axborot texnologiyalaridan foydalanishning afzalliklari va axborot xavfsizligini kuchaytirishning muhim jihatlari ko‘rib chiqilgan.