(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqola maxsus ta’lim tizimida defektologning tutgan o‘rni va uning kasbiy vazifalarini har tomonlama tahlil qilishga bag‘ishlangan. Maqolada defektologning rivojlanishida nuqsonlari bo‘lgan bolalar bilan olib boradigan diagnostik, korreksion va reabilitatsion faoliyati ko‘rib chiqilgan. Maqola defektologiya, maxsus pedagogika va inklyuziv ta’lim sohasidagi mutaxassislarga mo‘ljallangan.