(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada 45 yil oldingi iqtisodiy holat va hozirgi davr solishtiriladi. O‘shanda makkajo‘xori, paxta va chorvachilik qanchalik muhim bo‘lgani, kolxoz tizimining ishlash mexanizmi tushuntiriladi. Dala qahramonlari denovlik g’alaba kolxozi ishchilari mexnati natijalari eslanib o’tiladi va1980 yillardagi qishloq xo’aligi hayoti qayd etiladi.