(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘smirlik davrida uchraydigan xulq-atvor buzilishlarining kelib chiqish sabablari, ularning shaxs rivojlanishiga ta’siri hamda mazkur muammoning oldini olish va bartaraf etishning psixologik jihatlari yoritilgan. Shuningdek, oila, maktab va ijtimoiy muhitning o‘smir tarbiyasidagi o‘rni tahlil qilingan.