(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘quvchilarning o‘zlashtirish darajasiga ta’sir etuvchi psixologik omillar, ularning ta’lim jarayonidagi ahamiyati hamda o‘quv faoliyati samaradorligini oshirishning psixologik yo‘llari yoritilgan. Shuningdek, motivatsiya, diqqat, xotira, tafakkur va emotsional holatlarning o‘quvchilar bilimlarni o‘zlashtirish jarayoniga ta’siri tahlil qilingan.