(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada psixologiyada bilish jarayonlarining tasnifi va ularning maktabgacha ta’lim muassasalarida tarbiyalanayotgan bolalarda namoyon bo’lish shart-sharoitlari nazariy tahlillar asosida yoritib berilgan.