(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada asosan hozirgi o‘zbek adabiy tilida shevalarning o‘ziga xos o‘rni hamda ahamiyati haqida muhim bo‘lgan nazariy qarashlar va ma’lumotlar qisqacha tarzda ochib beriladi hamda bundan uning (shevalarning) mazmun-mohiyati anglashiladi.