(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada sog‘lom turmush tarzining asosiy tamoyillari, inson salomatligini saqlashdagi o‘rni hamda jamiyat taraqqiyotiga ta’siri ilmiy jihatdan yoritilgan. Shuningdek, to‘g‘ri ovqatlanish, jismoniy faollik, zararli odatlardan voz kechish va ruhiy salomatlikni mustahkamlash masalalari tahlil qilingan.