(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada dorivor oʻsimliklardan biri bo‘lgan dag‘al dalachoy ( Hypericum scabrum L.) o‘simligining kimyoviy tarkibi, qo‘llanishi va o‘ziga xos xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan .