(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada Astragalus sieversianus o‘simligining botanik xususiyatlari, dorivorlik salohiyati va xalq tabobatidagi qo‘llanilishi yoritiladi. Shuningdek, uning O‘zbekiston florasidagi o‘rni va saqlab qolish zarurati haqida ma’lumotlar beriladi.