(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida matematika fanini o‘qitish jarayonida interfaol metodlarning tutgan o‘rni va ularning o‘quvchilar mantiqiy fikrlash qobiliyatini rivojlantirishdagi samarasi tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida an’anaviy ta’lim usullari bilan interfaol yondashuvlar qiyoslanib, interfaol texnologiyalar o‘quvchilarda tahliliy mushohada, muammoli vaziyatlarni hal etish va mustaqil qaror qabul qilish ko‘nikmalarini shakllantirishi asoslab berilgan.