(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada kursantlar va tinglovchilarni o‘qitish jarayonida o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini takomillashtirish va qo‘llashning istiqbolli yo‘nalishlari tahlil qilingan. Zamonaviy ta’lim tizimida pedagogik mahorat tushunchasining mohiyati, uning tarkibiy qismlari, shuningdek interaktiv metodlar, masofaviy ta’lim texnologiyalari va kompetensiyaviy yondashuv asosida ta’lim sifatini oshirish imkoniyatlari ko‘rib chiqilgan. Tadqiqot natijalari amaliy tavsiyalar bilan yakunlangan.