(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o‘quvchilar psixologiyasiga ko‘rsatadigan ijobiy va salbiy ta’sirlari tahlil qilingan. Zamonaviy axborot texnologiyalarining rivojlanishi natijasida o‘quvchilar hayotida ijtimoiy tarmoqlarning o‘rni tobora ortib bormoqda. Maqolada ijtimoiy tarmoqlarning o‘quvchilarning dunyoqarashi, muloqot madaniyati, hissiy holati, o‘quv motivatsiyasi hamda shaxs sifatida shakllanishiga ta’siri yoritilgan. Shuningdek, internetdan oqilona foydalanish madaniyatini rivojlantirish va o‘quvchilarni axborot xurujlaridan himoya qilish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.