(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada oilaviy muhitning bolalar emotsional farovonligiga ta’siri va ularning o‘zaro bog‘liqligi tahlil qilingan. Oila bolaning shaxs sifatida shakllanishida muhim o‘rin tutuvchi ijtimoiy muhit bo‘lib, undagi sog‘lom psixologik atmosfera bolalarning hissiy barqarorligi, o‘ziga bo‘lgan ishonchi va ijtimoiy moslashuviga ijobiy ta’sir ko‘rsatadi. Maqolada oiladagi munosabatlar, ota-onalarning tarbiyaviy yondashuvi hamda emotsional qo‘llab-quvvatlashning bolalar ruhiy rivojlanishidagi ahamiyati yoritilgan.