(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab kutubxonasining o‘quvchilar ma’naviy-ma’rifiy kamolotidagi o‘rni, yozgi ta’til davrida kitob mutolaasining ahamiyati hamda kitob o‘qishning intellektual va psixologik foydalari yoritilgan.