(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada chanqagan ruhlarning chanqog’ini qoldirgan adabiyot haqida, insonlarning adabiyotga bo’lgan e’tibori, hissiz insonlarni adabiyot va so’z orqali uyg’otish haqida so’z boradi.