(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada zamonaviy turizm tizimida rekreatsiya zonalarini rivojlantirish va ularning samaradorligini oshirishda turistik tashkilotlarning tutgan oʻrni hamda ahamiyati tadqiq etilgan. Muallif turistik korxonalarning rekreatsiya resurslarini boshqarish, infratuzilmani shakllantirish va yangi sayyohlik mahsulotlarini yaratishdagi funksiyalarini tahlil qiladi.