(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada o‘zbek adabiyotining yorqin namoyandalaridan biri Saida Zunnunova ijodida insoniy tuyg‘ularning badiiy talqini tahlil qilinadi. Shoiraning she’riy va nasriy asarlarida muhabbat, mehr-oqibat, sadoqat, vatanparvarlik, inson qadr-qimmati, ona siymosiga hurmat hamda hayot go‘zalligiga bo‘lgan munosabatning ifodalanish xususiyatlari yoritiladi. Shuningdek, adibaning inson ruhiyatini tasvirlashdagi mahorati, badiiy obrazlar yaratishdagi o‘ziga xos uslubi hamda asarlarining ma’naviy-tarbiyaviy ahamiyati ilmiy jihatdan tahlil etiladi.