(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada bolalarda qo‘rquv holatlarining kelib chiqishiga sabab bo‘luvchi psixologik omillar, qo‘rquvning yoshga xos xususiyatlari hamda uning bola shaxsining psixik rivojlanishiga ta’siri tahlil qilingan. Shuningdek, bolalardagi qo‘rquvni aniqlash, oldini olish va korreksiya qilishning zamonaviy psixologik usullari hamda oila, maktab va psixologning hamkorligi yoritilgan.