(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada surdopedagogik faoliyatda zamonaviy ta’lim texnologiyalaridan foydalanishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Eshitishida nuqsoni bo‘lgan bolalarni o‘qitish va tarbiyalash jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalari, interaktiv metodlar hamda innovatsion pedagogik yondashuvlarning ahamiyati tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy texnologiyalar yordamida ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilarning bilish faolligini rivojlantirish va ularning ijtimoiy moslashuvini ta’minlash masalalari ko‘rib chiqilgan.