(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Maqolada oʻzbek va ingliz xalqlari ogʻzaki ijodiga mansub boʻlgan maqollarda "oila" tushunchasining ifodalanishi tadqiq etilgan. Ikki xil tizimli tillarda hayotiy qadriyatlar, qarindoshlik rishtalari va oilaviy muhitning oʻxshash hamda oʻziga xos jihatlari misollar orqali yoritilgan.