(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Ushbu maqolada oziq-ovqat sanoati korxonalarining moddiy-texnik ta’minotini mustahkamlash, modernizatsiyalash, takomillashtirish va uning atrofida rivojlangan bozor infratuzilmasini yaratish. Aholini yuqori sifatli oziq-ovqat mahsulotlari bilan uzluksiz ta’minlash maqsadida oziq-ovqat sanoati korxonalariga barqaror xom ashyo yetkazib berish sohasida tijorat vositachilikni diversifikatsiya qilishni rag‘batlantirish.