(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada maktab muhitining psixologik xavfsizligini baholash va rivojlantirishning nazariy hamda amaliy psixologik jihatlari tahlil qilingan. Maktabdagi psixologik iqlimning o‘quvchilar, pedagoglar va ota-onalar o‘rtasidagi munosabatlarga ta’siri, psixologik xavfsizlikni ta’minlovchi omillar, diagnostika usullari hamda uni rivojlantirishga qaratilgan psixologik yondashuvlar yoritilgan.