(untitled) (Ustozlar uchun, 2026)
Mazkur maqolada ta’lim muassasalarida pedagogik nizolarni boshqarishning pedagogik-psixologik asoslari, nizolarning kelib chiqish omillari, ularning ta’lim sifati va ishtirokchilarning ruhiy holatiga ta’siri hamda nizolarni konstruktiv boshqarishning samarali usullari yoritilgan. Shuningdek, pedagog, maktab psixologi va ta’lim muassasasi rahbariyatining nizolarni oldini olish va bartaraf etishdagi o‘rni ilmiy jihatdan tahlil qilingan.